SIP House - Сглобяеми къщи, бунгала, офиси и помещения - Изграждане

Ние работим в цялата страна и Ви предлагаме следното.

ВИДОВЕ СТРОИТЕЛСТВО:

  1. Монолитно строителство – включва армирани бетонни елементи, керамични, газобетонови и циментови тухли, мазилки и т.н.
  2. Сухо строителство – дървена или метална носеща конструкция обличана от гипсови, гипсофазерни, циментови, осб и други плоскости, ламперии, стенни ламинати и други.
  3. Панелно строителство – сглобяване с предварително изготвени модули и сандвич панели.

ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ И НАЧИН НА ИЗГРАЖДАНЕ

Изпълнението на Вашият проект зависи от избора Ви на тип строителство. За сглобяемите къщи най-използвани са вариантите на сухо и панелно строителство. Нашата оферта е най-добрата комбинация от трите вида.

КАКВО ВКЛЮЧВА НАШАТА ОФЕРТА КЪМ ВАС?

Нашата начална оферта към Вас е за груб строеж. Това са изградени външни и вътрешни стени и завършен покрив на къщата. По принцип не включваме изграждане на бетонен фундамент и довършителните работи. Така можете да наемете локална фирма която да Ви ги направи по-изгодно, заради допълнителните разходи които ни се налагат. Ако желаете ние да изградим бетонният фундамент и довършителните работи ние просто ще ги включим отделно от цената на грубият строеж.

ОСНОВНИ ЕЛЕМЕНТИ НА СГЛОБЯЕМАТА КЪЩА

  • Фундамент (бетонна основа)
  • Носеща конструкция (дървени или метални греди)
  • Външни стени (гипсофазер външно, 8см изолация и гипсокартон вътрешно)
  • Вътрешни стени (гипсокартон от двете страни и изолация)
  • Покрив (метални сандвич панели 3 см)

* материалите в списъка подлежат на промяна

ЗА ФУНДАМЕНТА

Единствената монолитна част от сглобяемите къши, която служи за тяхна основа. Цената на фундамента зависи от неговата площ, денивелацията на терена и други фактори. Бунгала и къщи с малка квадратура могат да бъдат изготвени с метална носеща скара, заместваща бетонният фундамент, правейки къщата напълно мобилна.

ДОВЪРШИТЕЛНИТЕ РАБОТИ

Това са всички довършителни операции по поставянето на окабеляване, ВиК, стенни, подови настилки, врати, прозорци, и други до завършен вид на къщата. Тези операции се правят след сглобяването на грубия строеж, като трябва да бъдат предварително ясни и решени с цел избора на подходящите материали и покрития. Това означава, че трябва да знаем какви вътрешни и външни крайни покрития, настилки, плочки, облицовки и други желаете.